Skip to main content

Coaching

Training

Advies

Advies

Talentontwikkeling

Hoe zou je organisatie er uitzien wanneer medewerkers hun talent maximaal inzetten? Wat doet dit met de motivatie en met de prestaties? Wanneer je ruimte wil bieden aan het talent binnen je organisatie vraagt dit wat van medewerkers én van het management. Om talent duurzaam in te zetten is het van belang te investeren in de ontwikkelpaden van medewerkers en de personeelscyclus meer talentgericht in te richten.

Wake up your Talent gaat graag in gesprek over de mogelijkheden binnen jouw organisatie.

Leiderschap

Om het verschil te maken als organisatie zijn sterke leiders nodig. Leiders die zorgen voor betrokkenheid en sterke teams bouwen. Leiders die een duidelijke lijn uitzetten en medewerkers toeleiden naar excellente prestaties. Wake up your Talent denkt graag mee hoe je een impuls kunt geven aan leiderschap in jouw organisatie.

Vitaliteit

Wanneer je als organisatie duurzame inzetbaarheid nastreeft, is het van belang oog te hebben voor hoe medewerkers in hun vel zitten. Tot hoever kunnen ze de oplopende werkdruk nog aan en alle veranderingen die elkaar opvolgen hanteren? Of nadert het randje van een burn-out? De andere kant is ook mogelijk, een bore-out: voelen mensen zich nog voldoende uitgedaagd en halen zij nog voldoening uit hun werk? Wake up your Talent helpt management en medewerkers gezamenlijk de stappen te bepalen richting een vitale en wendbare organisatie.

Talentontwikkeling

Leiderschap

Vitaliteit